Снимка и видео: фейсбукБойко Борисов и шефът на Националния оперативен щаб (НОЩ)

...
Снимка и видео: фейсбукБойко Борисов и шефът на Националния оперативен щаб (НОЩ)
Коментари Харесай

Борисов и Мутафчийски инспектираха запасите от хлорохин

Снимка и видео: фейсбук

Бойко  Борисов  и шефът на Националния действен щаб ( НОЩ ) Венцислав  Мутафчийски  инспектираха запасите от  хлорохин, пише dunavmost.com .

Двамата посетиха Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ), където ги посрещна д-р  Тодор Кантарджиев . Запаси имаме за лекуването на 2500 души.  Борисов  разпореди количеството да бъде разпределено по лечебните заведения.

Стана ясно, че механизмът за използване на лекуването с  хлорохин  е написан. Генерал  Мутафчийски  отново уточни, че не се знае по кое време ще завърши пандемията. Шефът на " Бул Био " сподели на  Борисов , че компанията е съумяла в най-кратки периоди да създаде българския  медикамент .

Днес да ги разкарате из цялата страна, разпореди министър председателят и акцентира, че има задоволително транспорт лекарството да стигне още през днешния ден даже и до Варна. Професор  Мутафчийски  подчерта, че  медикамент ът се употребява в болнична среда и се следи положението на пациента чрез кардиограми.

В родното произвеждане той вижда късмет и автономия в лекуването на нашите пациенти, защото няма явен небосвод за завършек на пандемията. Премиерът персонално видя направената партида. Заедно с даренията имаме медикаменти за 20 000 пациенти, стана ясно още от инспекцията на  Борисов . Професор  Тодор Кантарджиев  на собствен ред показа задоволството си, че нашите медици ще имат самочувствие, че ще могат да оказват помощ на пациентите си и ще разполагат с още един  медикамент .



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР